Verkoop en verhuur

Hier vind je alle informatie over de praktische zaken van onze vereniging zoals de verkoop van zand, compost en in het hoogseizoen ook plantjes in de winkel, mest e.d., huren van de aanhanger van de vereniging en het frezen.

Via de vereniging is het mogelijk om ook zaad en pootaardappelen te bestellen bij Zaadhandel Garant en voor het biologische zaad bij Zaadhandel van der Wal.

In december krijg je de bestellijsten van bovengenoemde zaadhandels om met korting te kunnen bestellen. Op de activiteitenkalender kan je zien wanneer je de bestellijsten moet inleveren en waar. Ook kan je hier op zien wanneer je de zaden en/of de pootaardappelen Van maart tot en met half juni heeft de vereniging ook een winkel waar je  allerlei jonge planten kan kopen van groenten, fruit, kruiden, bloemen en pootgoed zoals pootaardappelen, plantuien en plantsjalotten kopen. Ook hebben we diverse soorten mest.

Momenteel is de winkel gesloten voor verkoop van bovenstaande. Echter kan je wel compost, zand en zakken potgrond van 40 liter kopen op zaterdag en woensdag van 10.00 tot 12.00 uur bij Son Tran Luu (als hij niet bij het hek aanwezig is kan je hem vinden op tuin W38). De rest van de week is de verkoop gesloten.

Zie hieronder de prijzen van compost en zand. De potgrond in 40 liter zak is € 2,75 per stuk.

 

————————————————————————————————————————

Verkoop compost en zand en aanvoer mest

compost tuinTussen de hekken aan het parkeerterrein van de Wiers ligt zand en compost opgeslagen. Dit is te koop voor de leden.

Kosten zand en compost

Zand

– kruiwagen afgestreken € 1,50

– aanhanger afgestreken tot de rand € 12,00

Compost

– kruiwagen met kop erop € 2,50

– aanhanger met kop erop € 20,00

Extra kosten aanhanger € 2,50 euro per rit

 

inhoud kruiwagen afgestreken ± 90 liter

inhoud aanhangwagen afgestreken ± 710 liter (= ongeveer 8 kruiwagens)

Voor de aanvoer van mest moet je zelf zorgen (al dan niet in samenwerking met andere tuinleden). Hiervoor kan de aanhanger van de vereniging worden geleend/gehuurd. Kijk hieronder kopje voor informatie. S.v.p. voor het laten bezorgen van grotere hoeveelheden, in verband met de milieuwetgeving, eerst toestemming vragen aan het bestuur van Ons Belang voor het maken van afspraken met betrekking tot de plaats van storten en de tijd van afvoeren naar je tuin/tuinen.

________________________________________________________

Verhuur aanhangwagen en aanhanger met trekker

DSC04276 (2)Op de Wiers is een aanhangwagen aanwezig die wordt gebruikt op de klusdagen en voor vervoer van spullen op het tuinenpark. De aanhanger wordt verder alleen nog uitgeleend na overleg met het bestuur.

Wilt u bijvoorbeeld spullen, zand of compost naar uw tuin laten brengen met de aanhangwagen en de trekker dan kost de rit         € 2,50.

Contact via bestuur: info@onsbelang-nieuwegein.nl