Klussen voor de vereniging

Eén keer per jaar (3 uren)  ben je als huurder van een tuin bij onze vereniging verplicht om te klussen of mee te helpen met een activiteit voor de vereniging. De werkzaamheden zijn per keer verschillend maar kunnen bestaan uit onkruid wieden, sloten rond leegstaande tuinen schoonmaken, op leegstaande tuinen huisjes slopen en afval afvoeren. Ook kan je meehelpen met een activiteit zoals in de kraam staan op de Vreeswijkse Markt, 3 ochtenden meehelpen in de winkel op zaterdag of woensdag of meehelpen met het organiseren van het Oogstfeest e.d.

Bij de betaling van de pacht van je tuin aan het begin van het jaar moet je ook de premie voor de algemene werkzaamheden betalen, met het klussen of meewerken aan een activiteit verdien je dit geld weer terug.

Hieronder vindt je het klussenrooster voor 2017.

De klusochtenden op dit rooster zijn op de Wiers op de betreffende zaterdagochtenden van 9.00 tot 12.00 uur. Zorg dat je iets eerder bent.

Let zelf op wanneer je aan de beurt bent. 

Voor de leden van Het Klaphek geldt dat ze vanaf 17 juni zijn ingeroosterd op De Wiers. De klussen op het Klaphek worden gecoordineerd door Han Donker (handonker@ziggo.nl). Het is mogelijk om een klus op het eigen park te doen als daar voldoende klussen zijn, anders kan je je geld terugverdienen op de Wiers volgens het klusrooster.

Kan je niet, neem dan contact op met info@onsbelang-nieuwegein.nl

Klusrooster 2017