Klussen voor de vereniging

Eén keer per jaar wordt je als huurder van een tuin geacht om een ochtend mee te helpen bij een activiteit voor de vereniging. De werkzaamheden kunnen bestaan uit onkruid wieden, sloten rond leegstaande tuinen schoonmaken, rommel opruimen en afval afvoeren. Ook kan je meehelpen met een activiteit zoals in de kraam staan op de Vreeswijkse Markt, minimaal 6 uur meehelpen in de winkel op zaterdag of woensdag of meehelpen met het organiseren van het Oogstfeest of andere activiteit. 

Bij de betaling van de pacht van je tuin aan het begin van het jaar moet je ook de premie (€30) voor de algemene werkzaamheden betalen, met het klussen of meewerken aan een activiteit verdien je dit geld weer terug.

Hieronder vind je het klussenrooster voor 2022

De klusochtenden zijn op de Wiers op de betreffende zaterdagochtenden van 9.00 tot 12.00 uur. Zorg dat je iets eerder bent.
De klusdagen worden gecoördineerd door Tom de Gooijer 

Let zelf op wanneer je aan de beurt bent. 

Voor de leden van Het Klaphek geldt dat ze vanaf 17 juni zijn ingeroosterd op de Wiers. De klussen op het Klaphek worden gecoordineerd door Han Donker (tuinverhuur@onsbelang-nieuwegein.nl). Het is mogelijk om een klus op het eigen park te doen als daar voldoende klussen zijn, anders kan je je geld terugverdienen op de Wiers volgens het klusrooster.

Kan je niet, neem dan contact op met info@onsbelang-nieuwegein.nl

Klik hier voor Klusrooster 2022