Klussen voor de vereniging

Eén keer per jaar wordt je als huurder van een tuin geacht om een ochtend mee te helpen bij een activiteit voor de vereniging. De werkzaamheden kunnen bestaan uit onkruid wieden, sloten rond leegstaande tuinen schoonmaken, rommel opruimen en afval afvoeren. Weer i.v.m. corona, zijn zaken zoals Oogstfeest en jaarlijkse kraam in Vreeswijk op de tocht komen staan. Indien e.e.a. verandert zullen dit melden op deze site.

Bij de betaling van de pacht van je tuin aan het begin van het jaar betaal je €30 voor algemene werkzaamheden. Met het klussen of meewerken aan een activiteit verdien je dit geld weer terug.

De klusochtenden zijn op de Wiers op de betreffende zaterdagochtenden van 9.00 tot 12.00 uur. Zorg dat je iets eerder bent.

Let zelf op wanneer je aan de beurt bent. Kijk voor meer informatie op de klussenlrooster op het bullentinboard van de schuilhut.

Voor de leden van Het Klaphek geldt dat ze vanaf 17 juni zijn ingeroosterd op de Wiers. De klussen op het Klaphek worden gecoördineerd door Han Donker (handonker@ziggo.nl). Het is mogelijk om een klus op het eigen park te doen als daar voldoende klussen zijn, anders kan je je geld terugverdienen op de Wiers volgens het klusrooster.

Kun je niet komen!  Neem dan contact op met info@onsbelang-nieuwegein.nl.

Deze site is in onderhoud. Reacties of suggesties zijn welkom.